• navigaatio
 

Yhteisvastuukeräyksen kohteena ihmiskaupan vastainen työ

Pro-tukipiste julkistaa toisen animaationsa keräyksen avauspäivänä


Yhteisvastuukeräyksen kotimaan kohteena on tänä vuonna ihmiskaupan vastainen työ ja edunsaajina ovat niin kutsutun Neliapila-järjestöverkoston jäsenet. Neliapila-järjestöt eli Monika-Naiset liitto ry, Pakolaisneuvonta ry, Pro-tukipiste ry sekä Rikosuhripäivystys ry luovat keräysvaroilla uudenlaisia tapoja tukea ihmiskaupparikoksen ja sitä lähellä olevien rikoksien uhreja. Erityisen huomion kohteena ovat he, jotka eivät ole ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmän asiakkaita.

Yhteisvastuukeräyksen avulla toteutetaan hanke nimeltä Harmaan eri sävyt. Sen myötä jokainen Neliapila-järjestö saa käyttöönsä kriisirahaston, jonka turvin on mahdollista tarjota asiakkaille muun muassa lyhytaikaista hätämajoitusta, ruokaa, hygieniatarvikkeita, vaatteita, tulkkipalveluja sekä muuta räätälöityä tukea. Lisäksi hankkeen aikana tehostetaan yhteistyötä niin järjestöjen kesken kuin järjestöjen ja viranomaistenkin välillä. Huomiota kiinnitetään myös uudelleenuhriutumisen ennaltaehkäisyyn, jota varten luodaan suhteita niihin maihin joihin ihmiskaupan uhreja täältä lähetetään.

Pro-tukipiste julkistaa Yhteisvastuukeräyksen avauspäivänä toisen ihmiskaupan tunnistamista käsittelevän animaationsa. Animaatio on osa neljän videon sarjaa, joka syntyy Askelmerkit dialogiseen tunnistamiseen -hankkeessa EU:n sisäisen turvallisuuden rahaston tuella.

Tunnista ihmiskauppa – rauhoitu kuulemaan keskittyy auttajan ja ihmiskaupparikoksen uhrin kohtaamiseen: kuinka rauhoittua kuulemaan ja antaa toiselle mahdollisuus tulla kuulluksi.

 

Hallinto ja kokoustilat
Vuorikatu 16 A 10
00100 Helsinki
+358 (0)9 2512 730

Helsingin tukipalvelut
Vilhonkatu 4 B 20, 5. kerros
00100 Helsinki
+358 (0)9 2512 730

Tampereen tukipalvelut
Aleksis Kiven katu 10 E, 3. kerros
33210 Tampere, Finland
+358 (0)3 3454 2200

Turun tukipalvelut
Yliopistonkatu 24 B 28, 2. kerros
20100 Turku, Finland
+358 40 635 0412

© Pro-tukipiste

Anna palautetta »

VAIKUTTAMISTA

yhdenvertaisuuden ja oikeuksien puolesta.

PALVELUITA

seksi- ja erotiikka-alan työntekijöille.