• navigaatio

Vertaistoiminta

Pro-tukipisteen vertaistoiminta on yhdessä tekemistä: esimerkiksi taitojen kartuttamista tai oikeuksien edistämistä yhteisvoimin. Vertaistapaamisissa tietoa ja kokemuksia voi jakaa luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Voit osallistua Pro-tukipisteen vertaistoimintaan, mikäli työskentelet tai olet työskennellyt seksi- tai erotiikka-alalla.

Vertaiset kokoontuvat Helsingissä tiistaisin

Pro-tukipisteen vertaistoimijat kokoontuvat tiistaisin kello 14-16 Pro-tukipiste Helsingin tiloissa, Vilhonkatu 4 B, 5. kerros.

Vertaistoiminnan tiistai-iltapäivissä suunnitellaan tulevaa toimintaa yhdessä tai perehdytään ennalta sovittuun teemaan. Tarvittaessa kutsumme paikalle myös ulkopuolisia asiantuntijoita.

Vertaistapaamisissa järjestetään tulkkausta englannin, thain ja venäjän kielille. Tarjolla on pientä syötävää, jonka valmistamiseen voit halutessasi osallistua.

Lisätietoa vertaistapaamisista saat henkilökunnaltamme sekä verkkokanavistamme. 

Vertaistietoa kootaan infoiksi

Vertaistoiminnan iltapäivien valikoidut teemat kootaan esitteiksi, jolloin tietoa on tarjolla myös niille, jotka eivät ole olleet mukana vertaistoiminnassa.

Vertaistoiminna alkumetreillä Pro-tukipisteellä järjestettiin mediatyöpaja, jossa kuultiin vertaisen lisäksi median ja kirjoittamisen ammattilaisia. Mediatyöpajan sisällöistä syntyi ensimmäinen vertaisesite, Tietolähteenä mediassa. Esitteessä kerrotaan asioista, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, jos pohtii haastattelupyyntöön suostumista tai oman tarinansa kertomista julkisuudessa.

Tulevaisuudessa esitteitä on tarkoitus tuottaa ja kääntää yhteistyössä vertaistoimijoiden kanssa (tarpeiden ja resurssien puitteissa) myös englannin, venäjän ja thain kielillä.

Katso myös:

Palveluiden viikkokalenteri

 

 

Hallinto ja kokoustilat
Vuorikatu 16 A 10
00100 Helsinki
+358 (0)9 2512 730

Helsingin tukipalvelut
Vilhonkatu 4 B 20, 5. kerros
00100 Helsinki
+358 (0)9 2512 730

Tampereen tukipalvelut
Aleksis Kiven katu 10 E, 3. kerros
33210 Tampere, Finland
+358 (0)3 3454 2200

Turun tukipalvelut
Yliopistonkatu 24 B 28, 2. kerros
20100 Turku, Finland
+358 40 635 0412

© Pro-tukipiste

Anna palautetta »

VAIKUTTAMISTA

yhdenvertaisuuden ja oikeuksien puolesta.

PALVELUITA

seksi- ja erotiikka-alan työntekijöille.