• navigaatio

Pro-tukipiste verkostoissa

Pohjoismaisen prostituutiotyön verkosto

Pro-tukipiste toimii Pohjoismaisessa prostituutiotyön verkostossa. Pohjoismainen prostituutiotyön verkosto on yhteistyön ja tiedonvaihdon foorumi palveluntarjoajille, aktivisteille ja tutkijoille, joita yhdistää prostituutioon tai muunkaltaiseen seksityöhön liittyvä asiantuntemus. Verkoston viimeisin kokoontuminen pidettiin vuonna 2014 Kööpenhaminassa. Helsingissä vuonna 2011 pidetyn seminaarin raportin löydät täältä.

 

Global Alliance Against Traffic in Women - GAATW

Pro-tukipiste on jäsenenä Global Alliance Against Traffic in Women (GAATW)-verkostossa. GAATW on maailmanlaajuinen ihmiskaupan vastaista työtä tekevien kansalaisjärjestöjen verkosto. GAATWin lähtökohtana on ihmiskaupparikosten uhrien ja haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten ihmisoikeuksien edistäminen ja suojaaminen kaikessa ihmiskaupan vastaisessa toiminnassa. Suomesta mukana on myös Rikosuhripäivystys. GAATW julkaisee Anti-Trafficking Review 'tä, jossa on ajankohtaisia tutkijoiden ja aktivistien ihmiskaupan vastaiseen toimintaan liittyviä kirjoituksia ja keskusteluita.

 

La Strada International -järjestöfoorumi

Pro-tukipiste kuuluu La Strada International järjestöfoorumiin. Foorumi pyrkii edistämään ihmiskaupan uhrien kanssa työskentelevien järjestöjen yhteistyötä Euroopassa. Se kokoontuu kahden vuoden välein, viimeksi vuonna 2015 Makedoniassa.

La Strada International järjestöfoorumiin kuuluu 28 eurooppalaista järjestöä. Suomesta mukana on Pro-tukipisteen lisäksi Rikosuhripäivystys.

 

Ihmiskaupan vastainen järjestöverkosto

Pro-tukipiste ry on jäsenenä kolmannen sektorin ja tutkijoiden ihmiskaupan vastaisessa IKV-verkostossa. Pro-tukipiste ry koordinoi verkostoa vuosina 2007 - 2014. Nyt verkostoa koordinoi Rikosuhripäivystys.

Verkostoa koskevat tiedustelut: pia.marttila[at]riku.fi.

 

ENPATES - Eurooppalainen ihmiskaupan vastainen yhteistyöverkosto

Pro-tukipiste on ollut mukana eurooppalaisessa verkostossa, jossa kehitetään järjestölähtöistä ihmiskaupan vastaista työtä. ENPATES (European NGOs Platform against Trafficking, Exploitation and Slavery) -verkosto kokosi yhteen ihmiskaupan vastaista työtä tekeviä järjestöjä 37 eri maasta Euroopasta ja lähialueilta. Verkosto ei ole tällä hetkellä aktiivinen.

 

ENOTES

Vuonna 2010 Pro-tukipiste ry oli mukana Euroopan laajuisessa ENOTES -verkostoprojektissa, jossa arvioitiin EU-maiden ihmiskaupan vastaista toimintaa kansalaisjärjestöjen näkökulmasta.

Projektin tulokset julkaistiin helmikuussa 2011. Löydät Suomen ENOTES-profiilin materiaalipankistamme.

 

Muut verkostot

Pro-tukipiste on vuonna 2009 perustetun Ammatillisen etsivän työn verkoston (AMET) perustajajäsen sekä Maailman Aids-päivän toimikunnan jäsen. 

Pro-tukipiste on myös TAMPEP- ja Correlation -verkostoiden jäsen sekä Thainaiset Euroopassa -verkoston (TWNE) jäsen.

 

 

Hallinto ja kokoustilat
Vuorikatu 16 A 10
00100 Helsinki
+358 (0)9 2512 730

Helsingin tukipalvelut
Vilhonkatu 4 B 20, 5. kerros
00100 Helsinki
+358 (0)9 2512 730

Tampereen tukipalvelut
Aleksis Kiven katu 10 E, 3. kerros
33210 Tampere, Finland
+358 (0)3 3454 2200

Turun tukipalvelut
Yliopistonkatu 24 B 28, 2. kerros
20100 Turku, Finland
+358 40 635 0412

© Pro-tukipiste

Anna palautetta »

VAIKUTTAMISTA

yhdenvertaisuuden ja oikeuksien puolesta.

PALVELUITA

seksi- ja erotiikka-alan työntekijöille.