Artemiksen sateenvarjo on huippu juttu!

28.03.2018 / Ajankohtaista

Vielä ehdit osallistua loistavan turvasovelluksen kehittämiseen! Kaikki te, joilla on taloudellisia mahdollisuuksia tukea kehittämistyötä, osallistukaa itsellenne sopivalla summalla. Jos taloudellinen panostus ei ole mahdollista, niin kukin voi edistää kampanjaa tiedottamalla asiasta omissa verkostoissaan. Pro-tukipiste vakuuttaa, että sovellus on huippujuttu!

Artemiksen sateenvarjo on ensimmäinen turvasovellus, jonka suunnittelussa lähdettiin suurimmassa väkivaltariskissä elävien kokemuksista. Syntyi yksinkertainen, käyttäjälle maksuton ja anonyymi vertaisturvasovellus, joka lähettää viestin läheisellesi, jos olet vaarassa tai estynyt pyytämään apua.

Kiitos kymmenien ihmisten vapaaehtoistyön, on sovellus nyt melkein valmis. Sitä on testattu kadulla toimivien seksityöntekijöiden kanssa Suomessa ja Intian Mumbaissa. Jo testauksen kuluessa se onnistui ehkäisemään ainakin kaksi väkivaltatilannetta.

Tätä kautta voit tukea Artemiksen sateenvarjon tärkeää kehitystyötä: 

 

www.artemisumbrella.com

 

Lisää aiheesta

04.10.2018 / Ajankohtaista

28.06.2018 / Ajankohtaista

Pride-kulkueeseen 30. kesäkuuta yhdessä seksityöntekijöiden kanssa. Blokissa kulkee seksi- ja erotiikka-alalla toimivia sekä heidän asiakkaitaan, ystäviään, perheenjäseniään ja muita ihmisiä, jotka haluavat osoittaa solidaarisuutta seksityöntekijöille. Kulkueeseen voi varustautua aurinkolasein ja peruukein oman turvallisuuden takia tai sen osoittamiseksi, että seksi-ja erotiikka-alan työhön liittyy edelleen stigmaa.