TAKE AWAY Tampereella torstaisin klo 14-18

25.02.2021

Tampereella turvaseksivälineitä saa hakea ilman ajanvarausta torstaisin klo 14-18.

Helsingissä take away -aika on maanantaisin klo 12-16 ja Turussa tiistaisin klo 14-18.

Seksitautitestit ja  tukitapaamiset vain ajanvarauksella. Voit varata ajan puhelimitse, chat-palvelumme kautta tai voit ottaa yhteyttä suoraan työntekijään. Työntekijöiden suorat numerot löytyvät verkkosivuiltamme ”Yhteystiedot”-sivulta. Tampereella voit varata testausajan numerosta 040 940 1695 tai sähköpostilla jaana.haggman@pro-tukipiste.fi

Puhelimitse tavoitat meidät numerosta 040 650 3705 (ma- pe klo 13 – 16).                      Verkkosivujemme chat-palvelu on avoinna joka arkipäivä (ma- pe klo 13 – 16).

Ethän tule tapaamiseen, testeihin tai hakemaan turvaseksivälineitä, mikäli sinulla tai läheiselläsi on koronavirusinfektion oireita: yskää, nuhaa, hengenahdistusta, kuumetta, ripulia/pahoinvointia, lihaskipuja, väsymystä tai maku- ja hajuaistin häiriöitä tai olet matkustanut viimeisen kahden viikon aikana Suomen rajojen ulkopuolelle.

Voit seurata meitä myös somessa: https://www.facebook.com/protukipiste/              https://www.instagram.com/protukipiste/

PYSYTÄÄN TERVEINÄ!

PS: Viikottaiset vertaistukitapaamiset jatkuvat verkossa Discord-palvelimella. Lisätietoja verkossa tapahtuvasta vertaistukitoiminnasta saat ottamalla yhteyttä Pro-tukipisteen työntekijöihin.

Lisää aiheesta