Tervetuloa tutustumaan Pro-tukipisteen toimintaan!

11.10.2019

Hei yhteistyökumppanit ja muut toiminnastamme kiinnostuneet!

Kiinnostaako sinua tietää, millaista työtä teemme Pro-tukipisteellä? Olet lämpimästi tervetullut avointen ovien iltapäivään perjantaina 11.10.2019 klo 14 – 17! Toimitilamme Helsingissä sijaitsevat Kampissa osoitteessa:

Urho Kekkosen katu 4 – 6 B, 5. kerros, 00100 Helsinki.

Tule tutustumaan, tapaamaan tuttuja tai uusia ihmisiä ja päivittämään tietosi Pro-tukipisteellä tehtävästä seksi- ja erotiikka-alalla toimivien ihmisten ja ihmiskaupan uhrien osallisuutta ja oikeuksia edistävästä työstä. Avoimissa ovissa sinulla on mahdollisuus tutustua työntekijöihimme ja saada ajankohtaista tietoa Pro-tukipisteen matalan kynnyksen luottamuksellisista ja maksuttomista tuki- ja terveyspalveluista, etsivästä työstä, yhteisöllisestä toiminnasta sekä ihmiskaupan vastaisesta Iris-työstä ja yhdistyksen tekemästä vaikuttamistyöstä.

Ps. Tarjoamme kahvia ja pientä purtavaa, tarjoilujen riittävyyden varmistamiseksi toivomme, että ilmoitat tulostasi/tulostanne tekstiviestillä p. 040 650 3705/ Pro-tukipiste Helsingin palveluyksikkö. Tämä toive koskee erityisesti isompia seurueita.