TAMPEP-verkoston koordinaattori Anastacia vierailee tiistairyhmässä 1.10 klo 14-16

01.10.2019

Anastacia TAMPEP-verkostosta vierailee Suomessa 1 – 4.10.2019. Tänään saamme Anastacian vieraaksemme Pro-tukipisteen monikulttuuriseen tiistairyhmään. Ryhmän keskustelu tapahtuu pääsääntöisesti englanniksi. Käännösapua on saatavilla Pro-tukipisteen työntekijöiden toimesta.

Anastacia on aiemmin työskennellyt mm. Global Network of Sex Work-projektissa (NSWP) keskittyen seksityötä tekevien ihmisten terveyden edistämiseen. Tämän projektin puitteissa hän on tehnyt työtä eri maissa Aasiassa ja Afrikassa.

Tohtorin väitöskirjassaan hän tutki Iso-Britannian ja Uuden Seelannin lainsäädäntöjä suhteessa seksityöntekijöiden oikeuksiin. Hän oli myös yksi perustajajäsen seksityöntekijäjohtoisessa tukipalvelussa nimeltä Umbrella Lane.

TAMPEP-verkoston koordinaattoriksi hän siirtyi vuoden 2019 alussa ja on johtanut siitä lähtien verkoston strategista työskentelyä liikkuvan seksityötä tekevän väestön ihmisoikeuksia puolustaen. TAMPEP-verkosto keskittyy edistämään seksityötä tekevien ihmisten oikeuksia terveyteen, vapaaseen liikkuvuuteen ja työn tekemiseen.

Tilaisuus on avoin kaikille seksi- ja erotiikka työtä tekeville tai tehneille ihmisille, joita kiinnostaa seksityötä tekevien ihmisten tilanne Euroopassa, etenkin liikkuvan väestön oikeudet ja edunvalvontatyö.

Tapaaminen alkaa tuttuun tapaan yhteisellä lounaalla klo 14.

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat vertaiset!

Lisätietoja Helsingin yhteisöllisestä toiminnasta saat Erjalta p. 040 7250 791 tai erja@pro-tukipiste.fi

Lisätietoa TAMPEP-verkostosta:

https://tampep.eu/