Seksitautitestit jälleen saatavilla ja kondomi- take away avautuu 18.5!

12.05.2020

Seksitautitestit ovat jälleen saatavilla ajanvarauksella Helsingin ja Tampereen Pro-tukipisteeltä. Voit varata ajan puhelimitse tai chat-palvelussa verkkosivuillamme.  

Puhelimitse tavoitat meidät numerosta 040 650 3705 maanantaista perjantaihin klo 13 – 16.  

Verkkosivujemme chat-palvelu on avoinna maanantainatorstaina ja perjantaina klo 13 – 16 sekä tiistaina ja keskiviikkona klo 13 – 18. 

18.5 alkaen voit hakea kondomeja ja liukuvoiteita joka maanantai klo 12-16 Helsingin, Tampereen ja Turun Pro-tukipisteellä. 

Muissa asioissa tavoitat meidät edelleen puhelimitse tai chatin kautta. Työntekijöille voit soittaa myös suoraan. Työntekijöiden suorat numerot löytyvät Yhteystiedot– sivulta.

Huomio: Et voi tulla testeihin tai hakemaan kondomeja, mikäli sinulla itselläsi tai lähipiirissäsi on koronaviruksen oireita (yskä, nuha, hengenahdistus, kuumetta, ripulia/pahoinvointia, lihaskipuja, väsymystä tai maku- ja hajuaistin häiriöitä). 

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme! 

Lämpimin terveisin, Pro-tukipisteen henkilökunta 

Puhumme: ?? ?? ?? ?? ?? ???️‍?

Voit seurata meitä myös somessa instagramissa ja facebookissa.

https://www.instagram.com/p/B_NL_mHDptg/

https://www.facebook.com/protukipiste/

Ps. Suunnittelemme parhaillaan, miten järjestää yhteisöllistä toimintaa verkossa. Jos sinulla on ideoita tai haluat lisäinfoa, ota yhteyttä Erjaan p. +358 40 7250 791 tai erja@pro-tukipiste.fi