PERUTTU! Vertaisryhmän tapaaminen

06.04.2020

Korona-viruksen takia Pro-tukipisteen yhteisöllinen toiminta on tauolla ainakin 13.4. saakka.
Ideoimme mahdollisuuksia toteuttaa yhteisöllistä toimintaa etäyhteyksien avulla. Ideoita ja ehdotuksia otetaan vastaan! 🙂 0406350412/Minna tai minna.koivumaki@pro-tukipiste.fi

***

Turun Pro-tukipisteellä kokoontuu vertaisryhmä suomen ja englannin kieltä puhuville erotiikka- ja seksialan työntekijöille.

Olet tervetullut ryhmään vasta aloittaneena, jo pitkään alalla olleena, satunnaisesti töitä tekevänä tai kokopäiväisenä alan työntekijänä. Ryhmään voi tulla myös, vaikka olisit lopettanut jo työt erotiikan ja seksin parissa.

Ryhmän tarkoitus on luoda turvallinen ympäristö vaihtaa kokemuksia esimerkiksi seksityöstä, työssä jaksamisesta ja turvallisuuteen liittyvistä asioista. Ryhmä on luottamuksellinen ja jäsenten asioista ei puhuta ryhmän ulkopuolella. Ryhmä kokoontuu täysin vertaisten kesken. Ryhmässä voi vierailla ryhmän toiveiden mukaan kutsusta eri alan asiantuntijoita puhumassa eri aiheista, kuten esimerkiksi seksuaalisuus, lainsäädäntö tai hyvinvointi. Ryhmä voi myös tehdä retkiä ja käydä tutustumassa erilaisiin kulttuuritapahtumiin sekä palveluihin.

Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua.

Ryhmä kokoontuu pääasiassa aina kuun ensimmäinen maanantai klo 16-18. Muutoksia päiviin voi tuoda juhlapyhät, jolloin tapaaminen järjestetään toisena päivänä.

Tulevat tapaamiskerrat vuonna 2020: 2.3, 6.4, 4.5 ja 1.6. 

Tapaamiset järjestetään osoitteessa Aurakatu 14 C 21, 4. kerros. Alaovi on hieman jäykkä, mutta aukeaa kunnolla vetämällä. Jos tiloihin on vaikea löytää, soita Tiinalle numeroon 040 647 5590.

Tervetuloa!

Kysymyksiä ja toiveita ryhmään tai Pro-tukipisteen yhteisölliseen toimintaan liittyen voit esittää Tiinalle sähköpostitse osoitteeseen tiina.salmi@pro-tukipiste.fi tai soittaen, viestillä tai whatsappilla numeroon 040 647 5590.