Happy Pride!

27.06.2017 / Ajankohtaista

LGBTQ-seksityöntekijät kohtaavat globaalisti ennakkoasenteita, erilaisia väkivallan muotoja, syrjintää terveys- ja sosiaalipalveluissa ja muissa viranomaispalveluissa sekä epätasa-arvoista kohtelua elämän eri osa-alueilla.

Pro-tukipiste haluaa osoittaa solidaarisuuttaan sateenkaariliikettä kohtaan ja toivottaa kaikille turvallista Pride-viikkoa!  Pro-tukipiste tarjoaa laadukkaita terveys- ja sosiaalialan palveluita seksi- ja erotiikka-alalla toimiville­ – sukupuoli-identiteetistä tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Lisää aiheesta

02.06.2020 / Ajankohtaista

täältä.

25.05.2020 / Ajankohtaista

Majakka (2017–2018) toteutettiin Oikeusministeriön rahoituksella. Pääkaupunkiseudulla toteutettu hanke kohdentui haavoittuvassa asemassa oleviin ihmisryhmiin, joilla on kohonnut riski jäädä rikosoikeudellisten ja rikosuhripalvelujen ulkopuolelle. Hanketta koordinoineen Jenny Oinosen kirjoittama loppuraportti kuvaa eri tavoin haavoittuvassa asemassa elävien rikosten uhrien todellisuutta Suomessa. Raportissa käsitellään haavoittuvuuksia, jotka vaikuttavat myös ihmiskaupparikosten uhrien asemaan Suomessa.