Hei sote-alan ammattilainen, kiinnostaako työ Pro-tukipisteellä?

07.02.2019 / Ajankohtaista

Haemme Turun yksikköömme toimeen tarttuvaa, heittäytyvää ja joustavaa tyyppiä, jolle matalan kynnyksen asiakastyö ja vaihtuvat tilanteet ovat tuttuja. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, hyvän mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja joustavat työajat. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Turun keskustassa. Tarjolla oleva työ on vakituinen kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Sosiaaliohjaajan/etsivän työn tekijän työ koostuu asiakastyöstä, jalkautuvasta palveluohjauksesta ja etsivästä työstä eri toimintaympäristöissä. Huomioithan, että työ sisältää myös iltatyötä. Kohderyhmämme on kansainvälinen ja tapaamme monenlaisia ihmisiä, joiden kanssa myös yhdessä kehitämme toimintaamme.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme:

  • Sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa, yli viiden vuoden työkokemusta ja asennetta, joka soveltuu etsivään työhön ja terveysneuvontaan
  • Kokemusta vaikeissa elämäntilanteissa olevien ihmisten avuntarpeen arvioinnista ja tukityöstä
  • Valmiutta järjestölähtöiseen tukityöhön, tiimityöskentelyyn ja asiakkaiden itsemääräämisoikeuden kunnioittamiseen sekä kykyä sietää epävarmuutta
  • Verkossa tehtävän työn osaamista ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Käytät sujuvasti erilaisia digitaalisia välineitä ja -kanavia työn arjessa.
  • Ihmisarvoa kunnioittavaa, kokonaisvaltaista, joustavaa ja kehittävää työotetta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja verkostotyön taitoja, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja itsenäistä työotetta
  • Hyvää englannin kielen taitoa; muu kielitaito on eduksi

Oletko sinä etsimämme idearikas sote-alan ammattilainen, joka hakee monipuolisia työtehtäviä innostuneessa työyhteisössä? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköisen hakulomakkeen kautta 24.02.2019 klo 21:00 mennessä. Kutsumme hakijoista 5-8 henkilöä ryhmähaastatteluun, joka järjestetään maaliskuussa 2019 (viikolla 10) Turussa.

Lisää aiheesta

08.03.2021 / Ajankohtaista

03.03.2021 / Ajankohtaista