Kansainvälistä Maailman aids-päivää vietetään tänään 1.12.!

01.12.2018 / Ajankohtaista
Tänään vietetään kansainvälistä Maailman aids-päivää. Sen kunniaksi kutsumme Sinut mukaan juhlistamaan Suomen menestystä hiv-tartuntojen ennaltaehkäisytyössä.

Suomi on hiv-hoidon huippumaa, jossa hiv-tartuntojen määrä on saatu pidettyä maailman alhaisimmalla tasolla viranomaisten, julkisen terveydenhuollon ja järjestöjen menestyksekkäällä yhteistyöllä. Olemme yhteistyössä kehittäneet maksuttomat, helposti lähestyttävät hiv-testauspalvelut sekä tehokkaat hoito- ja tukipalvelut tartunnan saaneille. Se ei olisi onnistunut ilman järjestöjen erityistä ruohonjuuritason osaamista asiakastyössä ja hiv-testauksen kehittämisessä.

Jotta voimme varmistaa, että Suomi pysyy hiv-hoidon huippumaana jatkossakin, tehokasta yhteistyötä tulee jatkaa. Sote-uudistuksen yhteydessä on tärkeää turvata hiv-työtä tekevien järjestöjen toiminta. Hiv-tartuntojen tehokas ennaltaehkäisy tulevaisuudessa edellyttää myös panostusta nuorten seksuaalikasvatukseen ja ilmaiseen ehkäisyyn.

Ole mukana muutoksessa! Katso kampanjavideo ja testaa tietosi hivistä osoitteessa https://www.maailmanaidspaiva.fi

Lisää aiheesta

12.10.2020 / Ajankohtaista

https://attendee.gotowebinar.com/register/7643066374345709072 Linkistä avautuva ilmoittautumislomake on englanninkielinen ja siinä kysytään etu- ja sukunimeänne sekä sähköpostiosoitettanne, jonne saatte ilmoittautumisvahvistuksen sekä linkin tilaisuuden seuraamista varten. Tietojanne käytetään ja säilytetään vain tilaisuuden järjestämiseen liittyen. Tervetuloa mukaan!