Kiinnostaako monikulttuurisen joogaryhmän ohjaus?

07.03.2018 / Ajankohtaista

Tervetuloa vapaaehtoiseksi joogaohjaajaksi Pro-tukipisteelle Kamppiin! Monikulttuurisen aloittelijoiden joogaryhmän on tarkoitus kokoontua kerran viikossa torstai iltapäivisin. Me tarjoamme tilan, välineet ja ryhmäläiset– sinä voit vain tulla paikalle! Voit olla aloitteleva tai jo pidemmän kokemuksen omaava joogaohjaaja. Kiinnostus monikulttuuriseen toimintaan ja ennakkoluuloton asenne riittää.

Vapaaehtoistyössä voit hyödyntää joogaohjaajan taitojasi, tutustua uusiin ihmisiin ja kerryttää itsellesi hyvää Karmaa! Etsimme useamman joogaohjaajan ryhmää, koska tällöin voit sovittaa vapaaehtoistyön elämääsi oman kalenterisi ja menojesi mukaan. Ryhmän koosta riippuen ohjausvuoroja tulee jokaiselle vapaaehtoiselle enintään kerran kuussa. Tarkempi joogaryhmän ajankohta (klo 12 – 16 välillä) sovitaan vapaaehtoisten rekry-ja infotilaisuuden yhteydessä.

Yhdistyksemme toiminta on anonyymiä ja ilmaista. Joogaryhmään osallistuvat asiakaskuntaamme kuuluvat ihmiset eli seksi -ja erotiikka-alalla toimivat tai toimineet! Viime syksynä meillä pyöri vapaaehtoisen ohjaajan vetämä joogaryhmä, joka sai valtavan suosion ja runsaasti hyvää palautetta. Nyt meiltä kysytään joka viikko, että KOSKA SE JOOGA TAAS ALKAA!

Voit soitella tai laittaa sähköpostia Erjalle (puh.+358 407250791,

erja@pro-tukipiste.fi) jos haluat tietää lisää!

Tervetuloa vapaaehtoisten rekry–ja infotilaisuuteen tiistaina 20.3.2018 klo 17.30-19 Pro-tukipiste Helsingin toimistolle, Urho Kekkosen katu 4-6 A, 5. krs.

Meillä Pro-tukipisteellä on tarjolla monipuolista yhteisöllistä toimintaa ja yksilöllistä tukea matalalla mukaan tulon periaatteella. Työmme tavoitteena on terveyden ja hyvinvoinnin lisääminen asiakkaidemme elämässä.  Pro-tukipiste pyrkii lisäksi vaikuttamaan päätöksentekoon ja yleiseen mielipiteeseen tärkeäksi katsomissaan yhteiskunnallisissa asioissa – toimintamme tähtää haavoittuvassa asemassa elävien ihmisten yhteiskunnallisen aseman ja oikeuksien vahvistamiseen.

Lisää aiheesta

08.03.2021 / Ajankohtaista

03.03.2021 / Ajankohtaista