Kuulumisia maailmalta kansainvälisenä seksityöntekijöiden päivänä 2.6

02.06.2020 / Ajankohtaista

Suomalainen aktivisti osallistui ”Human Rights Tattoo” kampanjaan Alankomaissa antamalla tatuoida yhden kirjaimen Ihmisoikeusjulistuksesta kehoonsa. Kyseessä on Artikla 23, jossa taataan kaikille ihmisille oikeus työhön. Oikeus, joka on nyt poistettu seksityöntekijöiltä seksityön pysyessä kriminalisoituna lukuisissa maissa. Tapahtuma on osa kansainvälistä seksityöntekijöiden päivää 2.6. Tarun tarinaan voit tutustua tästä: täältä.

Kansainvälinen seksityöntekijöiden päivä sai alkunsa 2. kesäkuuta 1975 kun joukko seksityöntekijöitä valtasi Saint-Nizierin kirkon Lyonissa, Ranskassa ilmaistakseen suuttumustaan kriminalisoinnista ja huonoista elinolosuhteistaan. Lisää tämän ensimmäisen päivän tapahtumista: https://www.nswp.org/event/international-sex-workers-day.

Lisää aiheesta

12.10.2020 / Ajankohtaista

https://attendee.gotowebinar.com/register/7643066374345709072 Linkistä avautuva ilmoittautumislomake on englanninkielinen ja siinä kysytään etu- ja sukunimeänne sekä sähköpostiosoitettanne, jonne saatte ilmoittautumisvahvistuksen sekä linkin tilaisuuden seuraamista varten. Tietojanne käytetään ja säilytetään vain tilaisuuden järjestämiseen liittyen. Tervetuloa mukaan!