Pro-tukipiste ry hakee työntekijää elokuussa 2017 alkavaan Majakka-hankkeeseen.

06.06.2017 / Ajankohtaista

MAJAKKA-HANKE 2017-2018

Pro-tukipiste ry hakee työntekijää elokuussa 2017 alkavaan ja Oikeusministeriön rahoittamaan Majakka-hankkeeseen. Hanke alkaa elokuussa 2017 ja päättyy joulukuussa 2018.

Majakka-hanke kohdentuu ihmisryhmiin, jotka jäävät nykyisten rikosuhripalvelujen ulkopuolelle. Hankkeen tavoitteena on edistää erityisen haavoittuvassa asemassa elävien ihmisryhmien mahdollisuutta päästä rikosoikeudellisen suojan ja rikosten uhrien tukitoimien piiriin. Tavoitteeseen päästään luomalla erityisen tuen yhteistyökonsepteja, joissa huomioidaan yhteiskunnan marginaaleissa elävien ihmisten erityiset haavoittuvuustekijät ja niiden yhdistelmät. Pro-tukipiste ry vastaa hankkeen toteuttamisesta ja hankkeen kumppaneina ovat Pakolaisneuvonta, Monika-Naiset Liitto ja HeSeta sekä Rikosuhripäivystys. Hanke toteutetaan pääkaupunkiseudulla.

HANKETYÖNTEKIJÄ

Pro-tukipiste hakee sosionomi- tai muun hankkeeseen soveltuvan pätevyyden omaavaa hanketyöntekijää. Työsuhde on täysipäiväinen ja määräaikainen. Työaika koostuu 80 prosenttisesti Majakka-hankkeesta ja 20 prosenttisesti Helsingin palveluyksikön asiakastyöstä. Viikkotyöajan pituus on 37,5 tuntia. Työsuhde alkaa 1.8. (tai painavasta syystä viimeistään 1.9.).

Hankkeen toteuttamiseen soveltuvan koulutuksen lisäksi hankkeen työntekijällä tulee olla kokemusta monikulttuurisen asiakaskunnan parissa työskentelystä ja mieluusti myös valmiutta tehdä etsivää työtä osana Pro-tukipisteen Helsingin yksikön työtä. Hankkeen toteuttaminen kumppanuusyhteistyönä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. Työnkuvaan kuuluu myös jonkin verran raportointia, mutta varsinaista hallinnollista vastuuta ei ole.

Palkkaus määräytyy Sosiaali- ja terveysjärjestöjen työehtosopimuksen mukaisesti ja hanketyöntekijän työ sijoittuu vaativuusryhmään 4. Vaativuusryhmän mukaisen palkkatason lisäksi lopullisen palkan määrään vaikuttavat tehtävä- ja henkilökohtaiset palkanlisät.

Hakeminen: lähetä lyhyt kuvaus ammatillisista valmiuksistasi, kielitaidostasi ja kiinnostuksestasi avoinna olevaa työpaikkaa kohtaan sähköpostiosoitteeseen jaana.kauppinen@pro-tukipiste.fi. Halutessasi voit liittää mukaan cv:n ja tiedot mahdollisista suosittelijoista.

 

Hakuaika: laita hakemus viimeistään 22.6.2017. Kutsumme kolme hakijaa haastatteluun 26.-27.6. ja teemme päätöksen 28.6.2017.

 

Helsingissä 6.6. 2017

Jaana Kauppinen

toiminnanjohtaja, Pro-tukipiste ry

jaana.kauppinen@pro-tukipiste.fi; p. 050-5643947

Kirjoittanut: author

Lisää aiheesta