Seksitautitestit ja tukitapaamiset saatavilla ja kondomi- take away auki maanantaisin!

11.05.2020 / Ajankohtaista

Seksitautitestit ja tukitapaamiset ovat saatavilla ajanvarauksella Helsingin ja Tampereen Pro-tukipisteeltä. Voit varata ajan puhelimitse tai chat-palvelussa verkkosivuillamme.  

Puhelimitse tavoitat meidät numerosta 040 650 3705 maanantaista perjantaihin klo 13-16.  

Verkkosivujemme chat-palvelu on avoinna maanantaina, torstaina ja perjantaina klo 13 – 16 sekä tiistaina ja keskiviikkona klo 1318. 

18.5 alkaen voit hakea kondomeja ja liukuvoiteita joka maanantai klo 12-16 Helsingin, Tampereen ja Turun Pro-tukipisteellä. 

Muissa asioissa tavoitat meidät edelleen puhelimitse tai chatin kautta. Työntekijöille voit soittaa myös suoraan. Työntekijöiden suorat numerot löytyvät Yhteystiedot– sivulta.

Huomio: Et voi tulla testeihin tai hakemaan kondomeja, mikäli sinulla itselläsi tai lähipiirissäsi on koronaviruksen oireita (yskä, nuha, hengenahdistus, kuumetta, ripulia/pahoinvointia, lihaskipuja, väsymystä tai maku- ja hajuaistin häiriöitä). 

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme! 

Lämpimin terveisin, Pro-tukipisteen henkilökunta 

Lisää aiheesta

02.06.2020 / Ajankohtaista

täältä.

25.05.2020 / Ajankohtaista

Majakka (2017–2018) toteutettiin Oikeusministeriön rahoituksella. Pääkaupunkiseudulla toteutettu hanke kohdentui haavoittuvassa asemassa oleviin ihmisryhmiin, joilla on kohonnut riski jäädä rikosoikeudellisten ja rikosuhripalvelujen ulkopuolelle. Hanketta koordinoineen Jenny Oinosen kirjoittama loppuraportti kuvaa eri tavoin haavoittuvassa asemassa elävien rikosten uhrien todellisuutta Suomessa. Raportissa käsitellään haavoittuvuuksia, jotka vaikuttavat myös ihmiskaupparikosten uhrien asemaan Suomessa.