Seksuaaliterveyspäivystys miehille Helsingissä ti 28.11.

Tervetuloa miehille tarkoitettuun seksuaaliterveyspäivystykseen ilman ajanvarausta! Päivystys on ensisijaisesti tarkoitettu seksi- ja erotiikka-alalla toimiville miehille.

Halutessasi saat anonyymit ja maksuttomat hiv-, kuppa-, tippuri- ja klamydiatestit. Lisäksi voit keskustella luottamuksellisesti seksuaaliterveyteen liittyvissä asioissa.

Jos tulet testeihin, tulethan ajoissa paikalle! Muista olla virtsaamatta kaksi tuntia.

Päivämäärät:

ti 26.9. klo 17-19

ti 24.10. klo 17-19

ti 28.11. klo 17-19

ti 12.12. klo 17-19

Osoitteessa:
Pro-tukipiste, Urho Kekkosen katu 4-6 B, 5. krs. 00100 Helsinki

Soita alaovella summeria ja avaamme sinulle oven!

Lisätiedot:

Terveydenhoitaja, seksuaalineuvoja Maire Henno, puh. 040 709 0579 (Pro-tukipiste ry)
Projektikoordinaattori, seksuaalineuvoja Erik Mattsson, puh. 044 750 7470 (Positiiviset ry)

P.S. Miespäivystys toteutetaan yhteistyössä Pro-tukipisteen[1] ja Positiivisten[2] kanssa.

[1] Pro-tukipiste on asiantuntijajärjestö, joka edistää seksi- ja erotiikka-alalla toimivien ihmisten sekä ihmiskaupan uhrien osallisuutta ja oikeuksia. Tarjoamme matalan kynnyksen sosiaali- ja terveyspalveluja seksityössä mukana oleville ja ihmiskaupparikoksen kohteeksi joutuneille ihmisille Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

[2] Positiiviset ry on hiv-tartunnan saaneiden edunvalvontajärjestö, jonka tarkoituksena on ylläpitää ja parantaa hiv-tartunnan saaneiden hyvinvointia. Pyrimme ehkäisemään uusia hiv-tartuntoja ja edistämään seksuaaliterveyttä. Tarjoamme mm. seksuaalineuvontaa, elämänhallintaa tukevia keskusteluita ja asiakkaan tarpeista lähtöisin olevaa neuvontaa.