Sihteeriopisto-sivusto suljettu rikosepäilyjen vuoksi

28.03.2019 / Ajankohtaista

Julkisuudessakin olleen tiedon perusteella Espanjan poliisi on yhdessä Europolin ja Eurojustin kanssa sulkenut Sihteeriopisto-sivuston. Sivustolla olevan tiedon perusteella sivusto on rikostutkinnan kohteena liittyen ihmiskauppaan ja rahanpesuun. Sivustolla ilmoitelleita ihmisiä, jotka kokevat tulleensa hyväksikäyttö- tai muun rikoksen uhriksi, pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin.

Pro-tukipisteelle tulleiden yhteydenottojen perusteella sulkemisella on ollut erilaisia seurannaisvaikutuksia kaikille sivustolla ilmoitelleille seksityöntekijöille. Pro-tukipisteellä on suuri huoli ilmoittajien tilanteesta ja turvallisuudesta. Mikäli olet ilmoitellut sivustolla ja haluat keskustella tilanteestasi, olipa huolesi iso tai pieni, ota rohkeasti yhteyttä Pro-tukipisteen työntekijöihin! Katsotaan, mitä voimme yhdessä tehdä!

Lisää aiheesta

12.10.2020 / Ajankohtaista

https://attendee.gotowebinar.com/register/7643066374345709072 Linkistä avautuva ilmoittautumislomake on englanninkielinen ja siinä kysytään etu- ja sukunimeänne sekä sähköpostiosoitettanne, jonne saatte ilmoittautumisvahvistuksen sekä linkin tilaisuuden seuraamista varten. Tietojanne käytetään ja säilytetään vain tilaisuuden järjestämiseen liittyen. Tervetuloa mukaan!