Sihteeriopisto-sivusto suljettu rikosepäilyjen vuoksi

28.03.2019 / Ajankohtaista

Julkisuudessakin olleen tiedon perusteella Espanjan poliisi on yhdessä Europolin ja Eurojustin kanssa sulkenut Sihteeriopisto-sivuston. Sivustolla olevan tiedon perusteella sivusto on rikostutkinnan kohteena liittyen ihmiskauppaan ja rahanpesuun. Sivustolla ilmoitelleita ihmisiä, jotka kokevat tulleensa hyväksikäyttö- tai muun rikoksen uhriksi, pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin.

Pro-tukipisteelle tulleiden yhteydenottojen perusteella sulkemisella on ollut erilaisia seurannaisvaikutuksia kaikille sivustolla ilmoitelleille seksityöntekijöille. Pro-tukipisteellä on suuri huoli ilmoittajien tilanteesta ja turvallisuudesta. Mikäli olet ilmoitellut sivustolla ja haluat keskustella tilanteestasi, olipa huolesi iso tai pieni, ota rohkeasti yhteyttä Pro-tukipisteen työntekijöihin! Katsotaan, mitä voimme yhdessä tehdä!

Lisää aiheesta

23.06.2019 / Ajankohtaista

blogin pride-likkeen historiasta? ”Huolimatta siitä, että Stonewallin mellakat tapahtuivat eri vuosikymmenellä ja eri maassa, antavat kapinan keskiössä olleiden transseksityöntekijöiden tarinat minulle henkistä voimaa. Ne ihmiset menivät 1960-luvulla kiven läpi. Kun siihen vertaa, tuntuu, että kaikista vaikeuksista huolimatta olen päässyt kuitenkin helpolla.