Tervetuloa Pro-tukipisteen uudistuneille verkkosivuille!

04.05.2017 / Ajankohtaista

Toukokuussa Pro-tukipisteellä tapahtuu isoja, hienoja juttuja. Yksi iso juttu on se, että uudet verkkosivut ovat ensimmäistä kertaa kaikkien ulottuvilla juuri tänään. Sivuiltamme löydät tietoa siitä, minkälaisia palveluita Pro-tukipiste tarjoaa ja mitä kaikkea muuta yhdistys tekee. Verkkosivut tulevat olemaan elävä ja ajassa kiinni oleva kanava, jota voit käyttää tietolähteenä moniin eri tarkoituksiin. Verkkosivut ovat myös neljäs palveluyksikkömme eli se toimii itsenäisenä valtakunnallisena neuvontapalveluna Helsingin, Tampereen ja Turun alueyksiköiden rinnalla.

Toinen iso juttu on Helsingin yksikön ja yhdistyksen muuttaminen uusiin tiloihin Helsingin Kamppiin. Tupaantuliaisia juhlitaan samana päivänä kuin verkkosivut julkaistaan.  Uusissa valoisissa tiloissa jatkuvat samat, hyviksi havaitut palvelut kuin aikaisemmin Kaisaniemessäkin. Tervetuloa sekä uudet että vanhat kävijät!

Kolmas iso juttu on uudenlaisen TAMPEP-verkoston käynnistäminen. TAMPEP-verkosto on laaja vuodesta 1993 toiminut eurooppalainen verkosto, joka keskittyy seksityön, siirtolaisuuden ja terveyden kysymyksiin. Nyt verkosto uudistuu siten, että koko sen toiminta muuttuu seksityöntekijöiden johtamaksi. Pro-tukipiste on vanhana ”tampeplaisena ” jäsenorganisaationa lupautunut olemaan vahvana taustatukena tässä prosessissa.

Kevättä on saatu odotella, mutta ainakin meidän näkökulmasta se on alkamassa hienosti. Toukokuu on tuonut tullessaan juuri niitä asioita, joita yhdistyksemme pitää äärimmäisen tärkeinä: oikeutta oikeaan tietoon, oikeutta palveluihin ja oikeutta osallisuuteen.

Helsinki 5.5.2017

Jaana Kauppinen

toiminnanjohtaja

Lisää aiheesta

08.03.2021 / Ajankohtaista

03.03.2021 / Ajankohtaista