Testaa, niin tiedät!

23.11.2018 / Ajankohtaista
Tiesitkö, että hiv on nykyään ihan erilainen sairaus kuin ennen?

Nykyään lääkitty sairaus ei tartu ihmisestä toiseen ollenkaan! Vanhentuneeseen tietoon perustuvat ennakkoluulot elävät kuitenkin edelleen. Ne voivat vaikeuttaa hiv-tartunnan saaneen elämää enemmän kuin itse sairaus. Maailman aids-päivän yksi tärkeä tehtävä onkin antaa ihmisille oikeaa ja ajankohtaista tietoa hiv-tartunnasta ja vähentää tartunnan saaneiden syrjintää.

Pro-tukipiste osallistuu yhdessä muiden järjestöjen kanssa Maailman aids-päivään. Tänä vuonna järjestöjen kampanja näkyy myös televisiossa. Järjestöt muistuttavat video-kampanjassaan, kuinka hiv on muuttunut – asenteet eivät. Mukana hiv-tietoisuutta edistämässä ovat HivpointPositiivisetSuomen Punainen Risti ja Pro-tukipiste.

Entä onko sinulla hiviin liittyvät faktat hallussa? Käy Maailman aidspäivän verkkosivulla testaamassa millä vuosituhannella tietosi ovat!

maailmanaidspaiva.fi

Lisää aiheesta

12.10.2020 / Ajankohtaista

https://attendee.gotowebinar.com/register/7643066374345709072 Linkistä avautuva ilmoittautumislomake on englanninkielinen ja siinä kysytään etu- ja sukunimeänne sekä sähköpostiosoitettanne, jonne saatte ilmoittautumisvahvistuksen sekä linkin tilaisuuden seuraamista varten. Tietojanne käytetään ja säilytetään vain tilaisuuden järjestämiseen liittyen. Tervetuloa mukaan!