Yhteisöllinen toiminta

Sain mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja uutta tietoa itseäni ja elämääni varten

 

Pro-tukipisteen yhteisöllisen toiminnan tavoitteena on osallistaa seksi-ja erotiikkatyötä tekevät ihmiset tasavertaisina ja aktiivisina vaikuttajina osaksi järjestömme toimintaa.

Järjestämme erilaista ryhmämuotoista toimintaa, johon seksi- ja erotiikka-alan työtä tekevät tai sitä joskus tehneet ihmiset voivat osallistua oman mielenkiintonsa mukaan. Vertaistoimijat ja työntekijät suunnittelevat ja toteuttavat toimintaa yhdessä.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Jos haluat tietää lisää tai sinulla on idea, jonka haluaisit toteuttaa kanssamme niin ota yhteyttä. Työntekijöidemme yhteystiedot löydät täältä.

 

Toiminta Helsingissä

Monikulttuurinen vertaisryhmä kokoontuu tiistaisin klo 14-16. Ryhmä on avoin kaikille seksi-ja erotiikkatyötä tekeville tai tehneille ihmisille. Ryhmässä on mukana työntekijöitä, jotka toimivat kielellisenä tukena tarpeen vaatiessa. Ryhmässä keskustellaan ja jaetaan kokemuksia esimerkiksi seksityöstä ja suomalaisesta yhteiskunnasta. Ryhmässä vierailee kutsusta eri alan asiantuntijoita puhumassa eri aiheista, kuten esimerkiksi seksuaalisuus, lainsäädäntö tai hyvinvointi. Teemme myös retkiä ja käymme tutustumassa erilaisiin kulttuuritapahtumiin sekä palveluihin. Tärkeää on mukava yhdessäolo ja hyvä ruoka! Tapaamisten teemat löydät palvelukalenterista.

Vertaistapaamiset ovat kesätauolla heinäkuun ajan. Toiminta jatkuu lomien jälkeen tiistaina 14.8.2018

Pro-ryhmä suomen kieltä osaaville seksityöntekijöille.
Oletpa vasta aloittanut seksityön, alan konkari tai vaikka jo työt lopettanut, tervetuloa keskustelemaan seksityöstä vertaistesi kanssa. Ryhmässä ei ole ulkopuolista ohjaajaa, vaan olemme kaikki seksityöntekijöitä. Koemme, että on hyvä voida vaihtaa kokemuksia turvallisessa ympäristössä. Ryhmä on luottamuksellinen ja jäsenten asioista ei puhuta ryhmän ulkopuolella. Tapaamme joka torstai. Jos osallistuminen kiinnostaa, soita tai lähetä sähköpostia Erjalle (Pro-tukipisteen työntekijä), jolta saat tarkempaa tietoa Pro-ryhmän tapaamisajoista ja paikasta. Tule kerran ja jos viihdyt niin useammin. Olet lämpimästi tervetullut. Lisätietoja: erja@pro-tukipiste.fi tai puh. 040 7250 791.

Pro-ryhmä lomailee heinäkuusta elokuun alkuun. Ryhmätapaamiset jatkuvat lomien jälkeen torstaina 16.8.

Englannin kielen opiskeluryhmä perjantaisin klo 14-15.30. Haluatko aktivoida ja kehittää kielitaitoasi? Ja keskustella englanniksi ajankohtaisista asioista? Avointa keskusteluryhmää vetää vapaaehtoinen englanninkielen opettaja. Opetuksessa hyödynnetään ESLlibraryn monipuolisia verkkomateriaaleja.

Englannin kielen opiskeluryhmä lomailee kesän ajan. Tiedotamme ryhmän jatkumisesta tarkemmin elokuussa.

Torstain ilmainen joogaryhmä on kesätauolla heinä- ja elokuun. Jos kiinnostusta riittää, joogaryhmän jatkuu vapaaehtoisten joogaohjaajien vetämänä syksyllä 2018.

Lisätietoja Helsingin yhteisöllisestä toiminnasta saat Erjalta p. 040 7250 791 tai erja@pro-tukipiste.fi

Katso tulevat tapahtumat palvelukalenterista