Yhteisöllinen toiminta

Sain mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja uutta tietoa itseäni ja elämääni varten

Pro-tukipisteen yhteisöllisen toiminnan tavoitteena on osallistaa seksi-ja erotiikkatyötä tekevät ihmiset tasavertaisina ja aktiivisina vaikuttajina osaksi järjestömme toimintaa.

Ryhmätoiminta kasvokkain on koronapandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi edelleen tauolla.

Kiinnostaako osallistuminen vertaistukiryhmään verkossa, omalta kotisohvalta! Kesäkuussa 2020 alkanut kokeilu vertaistukitapaamisista Discord-palvelimella verkossa osoittautui suosituksi. Viikottaiset tapaamiset verkossa jatkuvat keskiviikkoisin klo 18-20. Ryhmä on tarkoitettu ainoastaan henkilöille, jotka tekevät erotiikka- tai seksityötä.

Vertaistukiryhmän keskiviikkoillan teemat ovat:

17.3 seksityö ja työrooli
24.3. seksityö ja vertaistuen merkitys
31.3 seksityö ja itsearvostus
7.4 seksityö ja läheiset
14.4. seksityö ja dominointi
21.4 seksityö ja stigma

Lisäksi järjestämme kevään 2021 aika kolme teematorstaita, joihin kutsumme asiantuntijoita alustamaan keskustelua ja vastaamaan kysymyksiin.

Teematorstai 25.03. klo 18-20 ”Vammaiset seksityöntekijän asiakkaina”
Kiinnostaako sinua vammaisten seksuaalioikeudet? Tai avusteinen seksi? Illan vierailijoina ovat seksuaalikasvattaja Raila Riikonen ja kaksi seksuaalikasvattajaopiskelijaa. He ovat itse vammaisia ihmisiä. Keskustellaan vammaisten seksuaalioikeuksista, avusteisesta seksistä ja jaetaan kokemuksia.

Teematorstai 29.04. klo 18-20 ”Kysy konkarilta”-ilta 
Oletko hiljattain aloittanut työn seksi- tai erotiikka-alalla? Onko sinulla alan työhön liittyvää kysyttävää? Illan vierailijoina ovat kaksi alalla pitkään työskennellyttä ihmistä. Voit keskustella avoimesti työskentelystä stripteasen, pornon ja erilaisten seksipalvelujen parissa.

Teematorstai 27.05 klo 18-21 ”Seksityö ja yrittäjyys”
Kiinnostaako sinua yrittäjyys? Haluatko tietää enemmän etenkin yritystoiminnan karikoista, vastuuksista ja velvollisuuksista? Illan vierailijana ja asiantuntijana toimii kirjanpitäjä ja yritysneuvoja Johanna Sirkiä.

Lisätietoja ryhmästä ja siihen liittymisestä saat numerosta 040 650 3705   (soitto/tekstiviesti/whatsapp) tai verkkosivujemme chat-palvelusta. 

Ryhmätoiminta kasvokkain (koronan takia tauolla)

Järjestämme erilaista ryhmämuotoista toimintaa, johon seksi- ja erotiikka-alan työtä tekevät tai sitä joskus tehneet ihmiset voivat osallistua oman mielenkiintonsa mukaan. Vertaistoimijat ja työntekijät suunnittelevat ja toteuttavat toimintaa yhdessä.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Jos haluat tietää lisää tai sinulla on idea, jonka haluaisit toteuttaa kanssamme niin ota yhteyttä. Työntekijöidemme yhteystiedot löydät täältä.

Lisätietoja Helsingin yhteisöllisestä toiminnasta saat Erjalta p. 040 7250 791 tai erja@pro-tukipiste.fi

Lisätietoja yhteisöllisestä toiminnasta Tampereella saat Minnalta p. 040 1857 571 tai minna.hackspik@pro-tukipiste.fi

Lisätietoja yhteisöllisestä toiminnasta Turussa saat Liisalta p. 040 6475 590 tai liisa@pro-tukipiste.fi

Katso tulevat tapahtumat palvelukalenterista