Yhteisöllinen toiminta

Sain mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja uutta tietoa itseäni ja elämääni varten

Pro-tukipisteen yhteisöllisen toiminnan tavoitteena on osallistaa seksi-ja erotiikkatyötä tekevät ihmiset tasavertaisina ja aktiivisina vaikuttajina osaksi järjestömme toimintaa.

Järjestämme erilaista ryhmämuotoista toimintaa, johon seksi- ja erotiikka-alan työtä tekevät tai sitä joskus tehneet ihmiset voivat osallistua oman mielenkiintonsa mukaan. Vertaistoimijat ja työntekijät suunnittelevat ja toteuttavat toimintaa yhdessä.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Jos haluat tietää lisää tai sinulla on idea, jonka haluaisit toteuttaa kanssamme niin ota yhteyttä. Työntekijöidemme yhteystiedot löydät täältä.

Toiminta Helsingissä

Monikulttuurinen vertaisryhmä kokoontuu tiistaisin klo 14-16. Ryhmä on avoin kaikille seksi-ja erotiikkatyötä tekeville tai tehneille ihmisille. Ryhmässä on mukana työntekijöitä, jotka toimivat kielellisenä tukena tarpeen vaatiessa. Ryhmässä keskustellaan ja jaetaan kokemuksia esimerkiksi seksityöstä ja suomalaisesta yhteiskunnasta. Ryhmässä vierailee kutsusta eri alan asiantuntijoita puhumassa eri aiheista, kuten esimerkiksi seksuaalisuus, lainsäädäntö tai hyvinvointi. Teemme myös retkiä ja käymme tutustumassa erilaisiin kulttuuritapahtumiin sekä palveluihin. Tärkeää on mukava yhdessäolo ja hyvä ruoka! Tervetuloa! Tarkempaa tietoa tapaamisista löydät jatkossa palvelukalenterista. 

Pro-ryhmä suomea ja englantia osaaville seksityöntekijöille.
Oletpa vasta aloittanut seksityön, alan konkari tai vaikka jo työt lopettanut, tervetuloa keskustelemaan seksityöstä vertaistesi kanssa. Ryhmässä ei ole ulkopuolista ohjaajaa, vaan olemme kaikki seksityöntekijöitä. Koemme, että on hyvä voida vaihtaa kokemuksia turvallisessa ympäristössä. Ryhmä on luottamuksellinen ja jäsenten asioista ei puhuta ryhmän ulkopuolella. Tapaamme joka toinen torstai klo 17-18.30. Syksyllä 2019 Pro-ryhmä tapaa vielä: 17.10, 31.10, 14.11, 28.11 ja 12.12.

Englannin kielen opiskeluryhmä kokoontuu perjantaisin klo 14-16.00. Haluatko aktivoida ja kehittää kielitaitoasi? Ja keskustella englanniksi ajankohtaisista asioista? Avointa keskusteluryhmää vetää vapaaehtoinen englanninkielen opettaja. Opetuksessa hyödynnetään ESLlibraryn monipuolisia verkkomateriaaleja.

Lisätietoja Helsingin yhteisöllisestä toiminnasta saat Erjalta p. 040 7250 791 tai erja@pro-tukipiste.fi

Katso tulevat tapahtumat palvelukalenterista