Yhteisöllinen toiminta

Sain mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja uutta tietoa itseäni ja elämääni varten

Pro-tukipisteen yhteisöllisen toiminnan tavoitteena on osallistaa seksi-ja erotiikkatyötä tekevät ihmiset tasavertaisina ja aktiivisina vaikuttajina osaksi järjestömme toimintaa.

Ryhmätoiminta kasvokkain on koronapandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi edelleen tauolla.

Kiinnostaako osallistuminen vertaistukiryhmään verkossa, omalta kotisohvalta! Kesäkuussa 2020 alkanut kokeilu vertaistukitapaamisista Discord-palvelimella verkossa osoittautui suosituksi. Viikottaiset tapaamiset jatkuvat keskiviikkoisin 5.8. alkaen klo 17-19. Ryhmä on tarkoitettu ainoastaan henkilöille, jotka tekevät erotiikka- tai seksityötä.

Lisätietoja Discord-palvelimella tapahtuvasta vertaistukitoiminnasta saat ottamalla yhteyttä Pro-tukipisteen työntekijöihin Annaan puh. +358 40 702 1551 (anna.ruuska@pro-tukipiste.fi) tai Erjaan puh.+358 40 725 0791 (erja@pro-tukipiste.fi).

Toiminta Helsingissä

Järjestämme erilaista ryhmämuotoista toimintaa, johon seksi- ja erotiikka-alan työtä tekevät tai sitä joskus tehneet ihmiset voivat osallistua oman mielenkiintonsa mukaan. Vertaistoimijat ja työntekijät suunnittelevat ja toteuttavat toimintaa yhdessä.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Jos haluat tietää lisää tai sinulla on idea, jonka haluaisit toteuttaa kanssamme niin ota yhteyttä. Työntekijöidemme yhteystiedot löydät täältä.

Lisätietoja Helsingin yhteisöllisestä toiminnasta saat Erjalta p. 040 7250 791 tai erja@pro-tukipiste.fi

Lisätietoja yhteisöllisestä toiminnasta Tampereella saat Minnalta p. 040 1857 571 tai minna.hackspik@pro-tukipiste.fi

Lisätietoja yhteisöllisestä toiminnasta Turussa saat Liisalta p. 040 6475 590 tai liisa@pro-tukipiste.fi

Katso tulevat tapahtumat palvelukalenterista